X

“Col·laboradors” sorgeix de la voluntat d’establir ponts de suport mutu entre joves professionals. Volem apostar pel talent local, innovador i de qualitat, teixint noves xarxes de coneixement on totes puguem aprofitar la difusió que ens ofereix treballar o aportar alguna cosa en projectes d'altres per tal de donar a conèixer la nostra pròpia feina.

El que pugui sorgir del treball puntual o en alguns casos continu entre les persones que aniran apareixent al següent llistat és una incògnita i només l'experiència i el temps ens podran fer sortir de dubtes. En qualsevol cas, pensem que és interessant constuir aquest espai de trobada i diàleg entre diferents professions i professionals.

Per altra banda, tots els professionals, artistes, artesans, etc. són persones amb les qui hem treballat i amb qui confiem, compartim gustos, habilitats, consciència i ganes de fer les coses des d'una mirada pròpia i compromesa.

Aprofitem per dir que qualsevol persona interessada en col·laborar d'alguna manera en els projectes que MMMU arquitectura i disseny va realitzant, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte de la web.

COL·LABORADORES I COL·LABORADORS:

Actualment la Cris Palomar és fotògrafa freelance, ha estudiat Belles arts i treballa a l'empresa 4Photos. Col·labora amb MMMU realitzant els reportatges fotogràfics dels projectes que fem i aporta imatges de la seva col·lecció per ambientar els espais que fotografia.

L'Eva Palomar és il·lustrafora freelance. Graduada en Disseny Gràfic, actualment treballa com a il·lustradora realitzant diversos projectes, principalment relacionats amb el sector gastronòmic i educatiu. Ha col·laborat amb MMMU aportant algunes il·lustracions de la seva col·lecció.

No us perdeu res del que fa seguint la seva web o blog!!

ANNA TRAGINER ESPÍ:

web: pròximament

text: pròximament

La Maria treballa com a dissenyadora gràfica freelance i com a enquadernadora artesanal per a diferents clients. L'apassiona la seva feina i embrutar-se les mans amb tota mena de manualitats. El 2010 va fundar l'estudi Pesca Salada amb Pol Viladoms per desenvolupar projectes artístics comuns. Hem pogut col·laborar amb ella en el desenvolupament dels stands per la R-Festa del 2015 i 2016.

VOLS QUE COL·LABOREM?:

www.mmmu.cat/contacte

Si pel motiu que sigui creus que la teva feina i la nostra poden sumar i tens ganes de col·laborar amb MMMU arquitectura i disseny, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través del formulari de la web!