X

PATIS / ESCOLA

EL MORSELL

El projecte de "patis d'escola" s'emmarca dins la col·laboració que MMMU arquitectura i disseny realitza amb l'empresa milanta que aporta materials i recursos al servei de la creativitat, la imaginació, l'habilitat i l'experimentació dels infants. Fa temps ha començat a treballar de manera específica en patis d'escola, aportant la seva experiència i materials pedagògics.

La proposta respon a la millora de 3 espais exteriors de l'escola el Morsell.

El pati annex a l'aula són diversos espais vinculats de manera directa amb les aules d'infantil. En aquest cas es proposa que siguin una extensió de l'espai docent, equipant-los i posant zones d'ombra amb vegetació que a la vegada els separin del pati central de l'escola.

Al pati central es proposa incrementar també la zona d'ombra per tal de fer-lo còmode. En aquest cas, es busca diferenciar zones que permetin desenvolupar diversos jocs: un espai central amb una muntanya de rodes i elements d'equilibris i espais de trobada vinculats a la zona d'ombra.

Al pati petit es proposa una reforma superior, construint una duna amb un túnel, canviant l'actual sorral i equipant l'espai amb nous elements proposats per milanta.

 

 

lloc: olivella 
any: 2016/2017
projecte: finalitzat

projecte en col·laboració amb:

 

 

 

 

si vols compartir aquesta pàgina, utilitza el següent enllaç:
www.mmmu.cat/portfolio/1056

 

pati annex a l'aula:

 

pati central:

 

pati petit: