X

LARÀDIO

El projecte recupera un espai en desús de l'institut escola Costa i Llobera per construir-hi una zona destinada a la gravació de programes de ràdio. Després de dos anys oferint una assignatura optativa a 2n d'ESO, no hi havia cap espai al centre per poder tenir l'equip tancat quan no s'utilitzava.

Va sortir la proposta de construïr un petit estudi per tal de poder guardar-hi l'equip de forma permanent i que a la vegada pogués servir com a espai on gravar els programes que els alumnes preparen a l'assignatura.

El resultat és questa petita construcció de fusta i vidre sota l'espai d'escala, que compleix la necessitat de realització de l'obra amb un pressupost mínim, i permet desenvolupar l'activitat sense necessitat de moure els equips.

Posteriorment, s'ha posat un piano dins l'estudi de 9m² per poder-lo utilitzar en activitats fora d'horari lectiu.

materials: fusta i vidre
suprefície útil: 9m²
realització: juny
lloc: ie costa i llobera, Sarrià, Barcelona

 

si vols compartir aquesta pàgina, utilitza el següent enllaç:
www.mmmu.cat/portfolio/projecte-2/

IMG_3800

IMG_3808

IMG_3813

IMG_3805

plan_secc