La cooperativa MMMU Arquitectes es constitueix l’any 2021 i és la formalització i continuació del treball iniciat l’any 2015 per treballar en els àmbits de l’urbanisme, l’arquitectura, la construcció i el disseny amb l’objectiu de millorar la vida de les persones i l’entorn en què vivim. Partint de la implicació amb el context social i urbà que ens rodeja, donem resposta a les necessitats que se’ns planteja aportant solucions innovadores i atrevides en els diversos camps en què treballem des d’una mirada jove i sense complexos.

En l’exercici de l’activitat professional procurem aportar solucions personalitzades, posant al centre dels projectes el foment d’una arquitectura sostenible i durable així com el benestar de les persones. Treballem des del respecte i la cura del medi ambient, preservant el patrimoni artístic i cultural del territori i apostem per l’economia social i feminista, fomentant la cooperació i les relacions laborals justes. L’equip actual de la cooperativa està format per:

ADRIANA MARTÍNEZ SUQUIA
Arquitecta Col·legiada n. 66498-7
adriana@mmmu.cat

És sòcia treballadora, i a banda de l’activitat que desenvolupa a la cooperativa, la seva experiència professional l’ha portat a treballar en els camps de la rehabilitació i la conservació d’edificacions existents, cercant materials i tècniques respectuoses tant pel patrimoni artístic-cultural com amb el medi ambient.

Ha col·laborat amb altres despatxos d’arquitectura de Barcelona centrats en l’àmbit de l’hostaleria i l’interiorisme (2015-2017). Té formació específica en rehabilitació després de realitzar part del postgrau de Rehabilitació de l’Escola Sert l’any 2016.

IRIS RODRIGUEZ FACERIAS
Arquitecta
iris@mmmu.cat

És sòcia treballadora, i a banda de l’activitat que desenvolupa a la cooperativa, la seva experiència professional l’ha portat a treballar en els camps de la rehabilitació i la conservació d’edificacions existents, amb especial interès per l’entorn rural, estudiant i aprenent les tècniques tradicionals de les construccions que tenim al nostre territori.

Ha col·laborat amb altres despatxos d’arquitectura de Barcelona centrats en l’àmbit de la construcció d’habitatges unifamiliars, amb gran coneixement de diversos sistemes constructius i d’execució d’obra. Té formació específica en rehabilitació després de realitzar part del postgrau de Rehabilitació de l’Escola Sert (2018).

RAQUEL MORTAL SANZ
Arquitecta Col·legiada n. 76595-3
raquel@mmmu.cat

És sòcia treballadora, i a banda de l’activitat que desen­volupa a la cooperativa, la seva experiència professional l’ha portat a treballar en els camps la construcció de baix impacte mediambiental, centrant-se en la construcció en fusta i en la creació d’edificacions de consum energètic gairebé nul.

Ha col·laborat amb altres despatxos d’arquitectura de Barcelona i Burdeus centrats en aquestes matèries i té formació específica en PassivHous i LEED, després de cursar el màster impartit per la UB el postgrau en Certificacions energètiques i mediambientals, i el postgrau en arquitectura bioclimàtica i cooperació internacional.
Va col·laborar al departament de paisatgisme i espai públic (2012-2015).

LAU MALUQUER ARTIGAL
Arquitecte Col·legiat n. 66508-8
lau@mmmu.cat

És soci col·laborador, i a banda de l’activitat que desenvolupa a la cooperativa, la seva experiencia professional l’ha portat a treballar en els camps de l’urbanisme i la funció pública.

Actualment és l’arquitecte municipal de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i en el passat ha treballat a la Direcció de Serveis d’Urbanisme de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (2015-2019), a l’Àrea de Medi Ambient i Territori del Consell Comarcal del Vallès Oriental exercint la funció d’arquitecte municipal dels Ajuntaments de Lliçà de Vall, Tagamanent i Santa Maria de Martorelles (2019) i d’arquitecte municipal de l’Ajuntament de Polinyà (2019-2020).